Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele trecute jurnaliștii Click! s-au întâlnit cu Doru Todoruț la lansarea videoclipului Lorei și al lui Marius Moga. A spus că e implicat în multe proiecte și că se simte bine, mai ales că a scăpat de procesul cu fosta soție. Solistul a avut de câștig de cauză în instanță și a obținut micșorarea pensiei alimentare, pentru cele 3 fete, motivând că nu a avut concerte, în pandemie.

Solistul de la Deepcentral a scăpat de procesul cu fosta lui soție, Rocsana Daliana, intentat de aceasta pentru pensia celor trei fete, Rebecca (11 ani) și gemenele Eva și Natalia (8 ani). „Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară pe care trebuie să o plătesc, conform legii, până la majoratul fetelor, ceea ce nu e neapărat o veste bună pentru mine, ci e o dreptate care se face, având în vedere că a fost pandemie și au scăzut veniturile pe care le-am avut. Asta din cauza concertelor care au lipsit. S-a luat în considerare faptul că nu au fost spectacole în pandemie, aștept să își revină toată industria la normal, să sperăm că vom scăpa de covid și că vom avea evenimente. Fetele stau cu mama lor, pentru că eu n-am fost niciodată de acord ca ele să aibă o mulțime de locuințe, multe dulapuri de haine. Ele trebuie să aibă o casă cum am avut toți. La mine stau ori de câte ori se poate, cu mare drag”, a povestit pentru Click!, Doru Todoruț (44 de ani).

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-doru-todorut-procesul-s-terminat-pensia-fost-micsorata-cati-bani-trebuie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava