Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, joi și vineri, va avea loc ediția a XII-a a Memorialului „Mihai Mironiuc” la handbal masculin. Din cauza dificultăților provocate de pandemia cu coronavirus și a programului complicat, la competiția de tradiție suceveană va participa doar HC Vaslui. Formația suceveană va disputa două partide în compania grupării vasluiene, joi seara, de la ora 18.30, și vineri dimineaţa, de la 10.00, în sala „Dumitru Bernicu”.

„Echipele pe care le-am contactat ne-au refuzat din cauza problemelor pe care le au cu bugetele și cu reluarea pregătirilor. Oricum, pentru noi este o ocazie foarte bună de a verifica jucătorii nou veniți”, a spus profesorul Petru Ghervan.

CSU din Suceava s-a despărțit de nu mai puțin de 14 jucători în pauza competițională din această vară. Este vorba de portarul Radu Turturica, interii dreapta Viacheslav Sadovyi, Cătălin Fodorean ăi Robert Alupoaiei, interul stânga Maxim Oancea, centrii Alexandru Popia și Bogdan Cozorici, extrema dreaptă Andrei Olariu, extremele stânga Alin Câmpan și Cătălin Costea și pivoții Kostadin Petrov, Velibor Manjic, Bogdan Paunescu și Andi Tofanel. Se pare că nici Kobzii nu va mai face parte din lotul grupării sucevene, jucătorul ucrainean dorind să revină în patrie.

În schimb, echipa locală de handbal a facut șase noi achiziții: centrul gruzin Irakli Kbilashvili (CSM ReșIța), interul dreapta turc Cemal Katahya (Beykoz Belediye Hentbol), interul stânga Adi Târzioru (CSM Bacău), extrema stânga Alin Roșu (Steaua), centrul Alaxandru Bologa (CSM Făgăraș) și pivotul Leonard Ștefan (CSM Făgăraș).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava