Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 17 octombrie la sediul Poliției Municipiului Fălticeni s-a prezentat o femeie pentru a sesiza faptul că persoane necunoscute  i-au sustras din autoturism Fiat Stilo, un telefon mobil și o sumă de bani. Organele de cercetare penală, în baza sesizării, au întocmit actele procesuale în cauză și au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În urma probatoriului administrat, prin ordonanța din data de 31.10.2023 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat de 27 ani, din orașul Dolhasca, satul Gulia.

În sarcina sa s-a reținut faptul că la data de 17.10.2023, în jurul orei 16.25, bărbatul de 27 de ani ar fi sustras persoanei vătămate suma de 500 de lei și telefonul mobil din interiorul autoturismului parcat pe strada  2 Grăniceri din Fălticeni, forțând geamul corespondent locului pasagerului dreapta față, prin aplicarea de presiune asupra acestuia, pătrunzând în habitaclul autoturismului și furând bunurile. Telefonul mobil sustras a fost identificat și ridicat prin ordonanță de către organele de cercetare penală.

Prin ordonanța din 31.10.2023, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Fălticeni – Biroul Investigații Criminale au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de suspectul de 27 ani, acesta urmând a fi introdus în arestul Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava