Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Craiova a avut Campionatul Naţional de Box pentru cadeţi. Sportivii de la CSM Suceava, pregătiţi de Alexandru Vornicu, au avut o comportare deosebită reuşind să urce de două ori pe podiumul de premiere, încheind astfel cu brio un sezon plin de realizări.

Alin Iacoban şi Laurenţiu Valentin Ungureanu au cucerit medaliile de bronz la categoriile, 62, respectiv 66 de kilograme.
„Îi felicit pe tinerii mei sportivi pentru modul în care s-au mobilizat la această competiţie. Pentru Laurenţiu Valentin Ungureanu a fost o reconfirmare a valorii sale, în timp ce Alin Iacoban a fost la prima sa competiţie majoră şi s-a descurcat admirabil” a declarat antrenorul Alexandru Vornicu. Tehnicianul sucevean a ţinut să mulţumească Primăriei Municipiului Suceava, Clubului Sportiv Municipal, firmei Security Management şi omului de afaceri George Turtureanu pentru sprijinul acordat.

Campionatul naţional de cadeţi a fost ultima competiţie pentru pugiliştii de la CSM Suceava.
„A fost un sezon competiţional bun, încununând 11 luni de muncă asiduă. Sper ca anul viitor să fie cel puţin la fel de plin de realizări şi mai sper ca problemele cu care ne confruntăm toţi, să se rezolve” a conchis antrenorul Alexandru Vornicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava