Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragoș Dolănescu își pune la dispoziție vila din Sinaia moștenită de la tatăl său, regretatul Ion Dolănescu, pentru refugiații de război. Fiul cel mic al artistului este deputat în Costa Rica și este convins că vor veni în România mulți ucraineni care fug de război și de ruși, notează click.ro.

”Dacă a început războiul, cu siguranță vor fi și mulți refugiați de război. Aștept refugiații de război din Ucraina, la vila din Sinaia! Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie. În următoarea situație, foarte multă lume va pleca din țară, pentru a fugi de ruși și de război. Poporul român a fost dintotdeauna un popor primitor. Să le dea o mână de ajutor acestor oameni, pentru că, altfel, vor muri în mâna rușilor. Repet, eu îmi pun la dispoziție vila din Sinaia construită de tatăl meu”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Click!

Fiul lui Ion Dolănescu a mai spus că vila dispune de mai multe camere și, chiar dacă nu a mai fost locuită de multă vreme, cu siguranță va fi o casă bună pentru cei aflați acum în nevoie.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-dragos-dolanescu-astept-refugiatii-de-411841.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava