Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreţul Nick Cave trece prin momente de coşmar. El şi-a pierdut al doilea fiu la numai 7 ani după ce i-a mai murit unul. Vestea a fost confirmată chiar de către star, potrivit click.ro.

Nick Cave (64 de ani), solistul trupei de rock Bad Seeds, a anunţat că fiul lui, Jethro, de 31 de ani, a murit, duminica trecută, la 7 ani de la moartea unui alt fiu al lui, Arthur. Jethro era fotomodel pentru casele de modă Balenciaga şi Versace, avea schizofrenie, şi a ameninţat că îşi ucide iubita. A fost şi la puşcărie, în 2018, pentru că a atacat-o pe mama sa, Beau Lazenby, în Melbourne, Australia.

Vestea tristă a fost confirmată chiar de către solistul trupei Bad Seeds: „Cu multă tristeţe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători dacă am avea intimitate în acest moment”.

Cave l-a mai pierdut şi pe fiul său, Arthur, în anul 2015, când acesta a căzut de pe o stâncă după ce s-a drogat, la vârsta de numai 15 ani.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/nick-cave-a-pierdut-doi-fii-in-7-ani-635060.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava