Concert pascal
MOPAN Suceava

Doliu la Hollywood! Kirstie Alley s-a stins din viață la 71 de ani, luni seară. Copiii săi au anunțat cumplita veste și spun că mama lor abia aflase că este bolnavă de cancer. Puțini știu însă prin ce drame a trecut vedeta, notează click.ro.

Lumea o cunoaște pentru filmele celebre în care a jucat, dar iată și o serie de lucruri mai puțin știute despre îndrăgita actriță.

A adoptat doi copii

Actrița s-a recăsătorit în anul 1983, cu actorul Parker Stevenson (70 de ani). După ce a pierdut o sarcină, ea și soțul ei au adoptat doi copii, care acum sunt deja mari, pe William True (30 de ani) și pe Lillie Price (28 de ani). Parker și Kristie au divorțat în 1997, dar au rămas prieteni. Întreaga avere de 40 de milioane de dolari a actriței le rămâne copiilor săi.

A fost dependentă de cocaină

Kirstie s-a luptat ani întregi să scape de dependența de droguri și a vorbit despre asta în ultimii ani de viață: „Am renunțat la droguri în 1979 și am promis să cheltuiesc aceiași dolari săptămânal pe flori, în loc să îi dau de cocaină. Cumpăr și aranjez propriile mele flori, ca un cadou pentru mine.”

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/dramele-actritei-kirstie-alley-iata-5-lucruri-mai-2225628.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava