Concert pascal
MOPAN Suceava

La finalul săptămânii trecute, deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, alături de consilierii locali liberali din Rădăuți a organizat o acțiune de informare a populației acestui municipiu cu privire la importanța păstrării pilonului II de pensii.


„Populația trebuie să înțeleagă faptul că banii din pilonul II sunt proprietatea celor care contribuie și nu a statului, fondurile acumulându-se în conturi individuale și pot fi lăsate moștenire în cazul în care titularul nu beneficiază de ele”, a spus Dumitru Mihalescul. El a precizat că în discuțiile cu rădăuțenii, a atras atenția asupra faptului că declarațiile recente făcute de ministrul muncii, Olguța Vasilescu, potrivit cărora Guvernul vrea să facă opțional acest pilon confirmă toate temerile liberalilor cu privire la dorința PSD și ALDE de a le lua banii celor care au contribuit la acest pilon de pensii.


„Actuala guvernare a decis reducerea la pilonul II de pensii de la 5,1% la 3,75%, iar în momentul de față deja se vorbește despre această trecere în categoria de opțional al acestui pilon, concomitent cu o suspendare a plăților pe perioada în care contribuabilii își vor exprima opțiunea”, a mai spus deputatul PNL de Suceava. El a precizat că până în prezent câteva sute de rădăuțeni au semnat petiția inițiată de PNL pentru creșterea contribuțiilor la Pilonul II de pensii, în cadrul campaniei naționale „Oprește furtul lor! Sunt banii tăi de pensie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava