Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a criticat modelul economic aplicat de PSD după ce a ajuns la guvernare, precizând că acesta înseamnă traiul pe datorie și o creștere bazată pe consum, ceea ce va duce la o criză sigură. Mai mult, el consideră că PSD guvernează „cu ură” împotriva producătorilor din România. Dumitru Mihalescul a amintit că în urma cu aproximativ zece ani în urmă, unul dintre liderii actualei coaliții de guvernământ dădea asigurări că „economia duduie”, însă ca urmare a cheltuielilor publice nejustificate s-a ajuns ca economia țării să fie în agonie numai după câteva luni. „Aşadar, am trăit cu toţii efectele modelului economic extrem de păgubos, bazat doar pe stimularea consumului şi pe creşterea datoriei publice. Astăzi, ca într-un film trist şi absurd, retrăim aceeaşi poveste, de parcă nu am înţeles nimic din lecţia crizei economice”, a spus parlamentarul sucevean. Dumitru Mihalescu a subliniat că zilnic, ministrul Olguţa Vasilescu povestește, „cu ton grav şi lacrimi pe obraz”,  cât de revoluţionar este modelul economic al PSD. „Acest model economic al PSD înseamnă să împrumuți țara peste măsură, apoi creşti salarii, dacă mai rămâne ceva, creşti şi pensii, creşte consumul, cresc şi preţurile şi toată lumea se prăbuşeşte de fericire! Păi, dacă lucrurile erau aşa de simple, nu mai vorbeam astăzi despre ţări sărace şi nici despre oameni săraci”, a spus deputatul PNL de Suceava. EL a subliniat că din păcate, ministrul Olguța Vasilescu ori nu ştie, ori nu vrea să recunoască faptul că prosperitatea se câştigă cu investiţii, cu muncă multă, „şi nu din pix sau carioci colorate”, în studiourile de televiziune. „Dacă a reuşit, la un moment dat să păcălească o parte a populaţiei, ar trebui să vadă că astăzi, românii nu mai pot fi duşi aşa uşor de nas! Românii privesc cu scepticism orice măsură luată de guvern, mai ales pe cele care anunţă râuri de miere şi munţi de cozonaci”, mai spune Mihalescul.

Deputatul PNL de Suceava atrage atenția că deși finanţele publice din România sunt prăbuşite, PSD continuă să tot anunțe că dublează salarii. Dumitru Mihalescu a arătat că în ultima perioadă a observat că până și social democrații s-au speriat de dezastrul bugetar existent „şi şi-au mai moderat minciunile”, anunțând că salariile vor crește, însă nu chiar de acum. „Aveţi puţintică răbdare, este mesajul celor de la guvernare. Poate vor crește din 2023! Cine ştie? Şi, de parcă nu ar fi îndeajuns, Guvernul împrumută ţara într-un ritm fără precedent în ultimii ani! Cine plăteşte dobânzile? Domnul Dragnea? Domnul Grindeanu? Fals! Populaţia va plăti proasta guvernare PSD-ALDE”, a declarat Dumitru Mihalescu.

Deputatul sucevean a afirmat că se poate observa clar că rețeta PSD este cât se poate de simplă, încurajând stimularea consumului, dar fără a promova investiţii publice și fără a acorda sprijin investiţiilor private. Dumitru Mihalescul a ținut să mai precizeze că din nefericire, în ciuda mesajelor naţionaliste şi ultra-naţionaliste, PSD guvernează „cu tot mai multă ură” împotriva producătorilor români, respectiv a celor care asigură peste trei milioane de locuri de muncă în economia românească şi care contribuie lunar la buget, „ca să poată face Guvernul pe generosul”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava