• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, vrea să știe dacă Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, a făcut o analiză legată de facilitățile pe care le solicită oamenii de afaceri străini pentru a investi în România. În acest sens parlamentarul liberal l-a interpelat pe ministrul de resort, Mihai Tudose pe care l-a rugat să-i răspundă la întrebare în scris. Mihalescul susține că România are nevoie de cât mai multe investiții străine și ca atare crede că politica economică a statului trebuie să fie una care să dinamizeze acest sector.

”România are nevoie de cât mai multe investiții străine pentru a se dezvolta, iar volumul acestor investiții reflectă percepția pe care investitorii străini o au despre țara noastră. De aceea este necesar să ne asigurăm că dispunem de o destinație de afaceri atractivă. În vederea elaborării unor politici economice care să dinamizeze și să structureze fluxul de investiții străine directe în România vă rog să-mi comunicați următoarele: S-a efectuat sau urmează să se efectueze la ministerul pe care îl conduceți o analiză care să reflecte ce anume solicită investitorii străini în materie de facilități și condiții? Și doi Cum își propune Ministerul Economiei să răspundă acestor cerințe? Menționez că solicit răspuns în scris”, a scris deputatul Dumitru Mihalescul în interpelarea adresată ministrului Mihai Tudose.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava