Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

După 20 de administrație de dreapta cea mai mare comună din județ, Șcheia,  trece pe administrație de stânga. Viceprimarul PSD în exercițiu Ion Cristinel Burac și-a surclasat adversarii câștigând confortabil la alegerile de duminică fotoliul de primar. Burac a înregistrat 2.943 de voturi, fiind urmat de candidatul AUR, Dan Cristurean cu 962 de voturi, candidatul PNL, Alin Rusu cu 677 de voturi, candidatul Partidului Alianța Renașterea Națională, Ili Cojoc, cu 371 de voturi, candidatul USR, Iulian Cimpoieșu, cu 277 de voturi, candidatul Forța Dreptei, Alexandru Roșu cu 240 de voturi, candidatul PMP, Nicoleta Mateiciuc cu 221 de voturi și candidatul SOS România, Ioan Rotariu cu 79 de voturi.

”Mă simt onorat și vă mulțumesc mult pentru încrederea acordată mie și echipei mele de consilieri PSD. Primarul și cetățenii trebuie să fie o singură VOCE și o singură FORȚĂ. Sunt pregătit să fac din comuna Șcheia o comună de care să fim mândrii. Pentru mine CETĂȚEANUL va  fi mereu pe primul loc. Organizarea este una din cheile reușitei și este pe prima pagină a agendei mele în funcția de primar al comunei Șcheia. Doamne ajută!”, a declarat Burac.

După 20 de ani de dreapta cea mai mare comună din județ trece pe stânga. Ion Cristinel Burac și-a surclasat adversarii câștigând zdrobitor fotoliul de primar la Șcheia, 5.3 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (6 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava