Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, Forța Dreptei, PMP) la funcția de primar al municipiului Suceava, care s-a clasat pe locul trei după scutinul de duminică cu puțin peste 15% din voturi, a țintu să mulțumescă tuturor celor care i-au acordat votul și să-l felicite pe câștigător, Vasile Rîmbu de la PSD.

”Suceava și-a ales viitorul! Sunt recunoscător tuturor celor care au ales să ne acorde votul lor de încredere atât mie, cât și echipei mele. Vă asigur că rămân același om drept și dedicat proiectelor pe care le-am adus în toată perioada aceasta în atenția publică. De asemenea, sunt recunoscător echipei mele pentru munca neobosită și dedicarea exemplară și, bineînțeles, copiilor mei care m-au sprijinit în toată această perioadă. Felicitări domnului Vasile Rîmbu pentru câștigarea mandatului de primar al Sucevei! Vă doresc mult succes și să lucrați cu devotament pentru comunitatea noastră”, a transmis Andronache.

Marian Andronache, clasat pe locul trei în cursa pentru Primăria Suceava cu 15% din voturi îl felicită pe Vasile Rîmbu pentru câștigarea mandatului de primar, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava