Concert pascal
MOPAN Suceava

Chris Brown a dat asigurări că “lumea va vedea” versiunea sa de adevăr, după ce a fost arestat pentru suspiciunea de agresiune cu o armă, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul a fost arestat, marţi, şi dus la divizia omucideri şi furturi a poliţiei din Los Angeles.
Poliţia i-a percheziţionat locuinţa din Tarzana (aproape de Los Angeles), ca urmare a unui apel de urgenţă primit în cursul nopţii de luni spre marţi. Potrivit presei de peste ocean, femeia care a sunat, modelul Baylee Curran, ar fi declarat că Brown ar fi îndreptat spre ea o armă de foc.
Modelul a spus că ea este autoarea apelului de urgenţă şi a oferit pe o reţea de socializare versiunea sa de întâmplare a faptelor. Baylee Curran a declarat că ea şi o prietenă se aflau într-un jacuzzi, acasă la Brown, şi că solistul s-ar fi enervat când ea a admirat o bijuterie a unui invitat.

Controversatul cântăreţ american a fost eliberat tot marţi, spre seară, pe o cauţiune de 250 000 de dolari. El nu a fost inculpat oficial.

După ieşirea din arest, Chris Brown a anunţat pe Instagram că, în curând, va afla toată lumea întregul adevăr. Starul a distribuit un videoclip făcut de cântăreţul Ray J, care l-a susţinut pe Chris cât a fost în închisoare şi a blamat modul în care a fost gestionată situaţia, şi a scris alături: “Prieteni adevăraţi!!!! Lumea va vedea!!! CREDEŢI-MĂ.”

Nu este pentru prima dată când Chris Brown este implicat într-un astfel de scandal. În 2009, cântăreţul a abuzat-o fizic pe iubita sa de la acea vreme, Rihanna. În acelaşi an, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe cântăreaţa din Barbados. După incidentul cu Rihanna, Brown nu s-a potolit. După condamnarea sa din 2009, rapperul a fost implicat într-o altercaţie cu colegul său de breaslă Drake, la New York, şi într-o bătaie cu Frank Ocean, într-o parcare din Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava