Chris Brown a dat asigurări că “lumea va vedea” versiunea sa de adevăr, după ce a fost arestat pentru suspiciunea de agresiune cu o armă, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul a fost arestat, marţi, şi dus la divizia omucideri şi furturi a poliţiei din Los Angeles.
Poliţia i-a percheziţionat locuinţa din Tarzana (aproape de Los Angeles), ca urmare a unui apel de urgenţă primit în cursul nopţii de luni spre marţi. Potrivit presei de peste ocean, femeia care a sunat, modelul Baylee Curran, ar fi declarat că Brown ar fi îndreptat spre ea o armă de foc.
Modelul a spus că ea este autoarea apelului de urgenţă şi a oferit pe o reţea de socializare versiunea sa de întâmplare a faptelor. Baylee Curran a declarat că ea şi o prietenă se aflau într-un jacuzzi, acasă la Brown, şi că solistul s-ar fi enervat când ea a admirat o bijuterie a unui invitat.

Controversatul cântăreţ american a fost eliberat tot marţi, spre seară, pe o cauţiune de 250 000 de dolari. El nu a fost inculpat oficial.

După ieşirea din arest, Chris Brown a anunţat pe Instagram că, în curând, va afla toată lumea întregul adevăr. Starul a distribuit un videoclip făcut de cântăreţul Ray J, care l-a susţinut pe Chris cât a fost în închisoare şi a blamat modul în care a fost gestionată situaţia, şi a scris alături: “Prieteni adevăraţi!!!! Lumea va vedea!!! CREDEŢI-MĂ.”

Nu este pentru prima dată când Chris Brown este implicat într-un astfel de scandal. În 2009, cântăreţul a abuzat-o fizic pe iubita sa de la acea vreme, Rihanna. În acelaşi an, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe cântăreaţa din Barbados. După incidentul cu Rihanna, Brown nu s-a potolit. După condamnarea sa din 2009, rapperul a fost implicat într-o altercaţie cu colegul său de breaslă Drake, la New York, şi într-o bătaie cu Frank Ocean, într-o parcare din Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava