Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a II-a a turneului play-out al seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava a evoluat pe terenul formației Ceahlăul Piatra Neamț. Debusolată complet după ce primarul Gheorghe Ștefan, ”Pinalty” a fost luat la ”11 metri” de DNA, gruparea de sub Pietricica a fost din nou ”victima” grupării sucevene.
Rapid CFR Suceava a învins-o pe Ceahlăul Piatra Neamț în 2015 în etapa a IX-a a sezonului regulat și a ”recidivat” în week-end-ul trecut. Elevii antrenorului Costel Ilie au ”rezolvat” problema învingătoarei în primele 20 de minute de joc Mircea Negru și Ionuț Plămadă au profitat de lipsa de experiență a tinerilor jucători nemțeni și au punctat simplu.
În urma acestui rezultat, coroborat cu eșecurile formațiilor aflate în fața ei în clasamentul play-out, Rapid CFR Suceava s-a apropiat de o poziție care-i poate permite să joace și în sezonul viitor în eșalonul secund. După deplasarea la Piatra Neamț, formația suceveană are parte de o nouă dispută pe teren străin în runda viitoare, de această dată la Buzău. Rapid CFR Suceava poate profita de starea de incertitudine în care se află gruparea buzoiană care este amenințată cu falimentul.

Ceahlăul Piatra Neamț: Barna (cpt.) – Ortega, Copoţ-Barb, V. Călin, Nedelcu, Drăghiceanu, Tăbăcariu, Lupei, Mitrofan, M. Gomis, Margină.
Rezerve: Novara – Antim, Hebristean, D. Olteanu, Amariei.
Antrenor: Stefano Maccoppi

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin (cpt.) – Aeroaiei, Sfrijan, Golofca, G. Apostol, I. Plămadă, M. Negru.
Rezerve: Hânţescu – Mateciuc, Dănilă, Gheorghiciuc, Bîgu, Jitariuc, Alexandru Andrei.
Antrenor: Costel Ilie

Arbitru: Dorin Petru Voina (Reşiţa); Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa).

Sursă foto: www.sportneamt.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava