Concert pascal
MOPAN Suceava

Prima căsătorie a Oliviei Newton-John s-a încheiat când soțul a fugit cu dădaca. Matt Lattanzi era cu 11 ani mai tânăr decât cântăreața, atunci când cei doi s-au căsătorit în 1984. El a stabilit o relație „foarte strânsă” cu Cindy Jessup în timp ce cântăreața se lupta cu cancerul, potrivit click.ro.

Vedeta de origine australiană a divorțat de el în anul 1995 și la doar doi ani mai târziu el s-a căsătorit cu foarte tânăra sa iubită, însă Olivia Newton-John a refuzat să sufere după separare.

Olivia Newton-John s-a căsătorit cu americanul Lattanzi – cu 11 ani mai tânăr decât ea – după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Xanadu în 1980, pe când ea avea 32 de ani, iar el 21. În ciuda diferenței de vârstă, au descoperit imediat că au chimie și au fost într-o relație vreme de patru ani înainte de a se căsători în anul 1984. În anul 1986 au devenit părinții unei fiice pe nume Chloe, iar căsnicia s-a dus pe apa sâmbetei odată cu diagnosticul primit de Olivia în anul 1992.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/durere-fara-margini-olivia-newton-john-lupta-2186579.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava