Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Câmpulung s-a disputat turneul contând pentru faza judeţeană la handbal masculin licee din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Echipele calificate la acest nivel au fost împărţite în două grupe, reprezentanta municipiului Suceava, formaţia Colegiului Naţional “Petru Rareş” având ca adversare grupările Liceului “Dragoş Vodă” din Câmpulung şi cea a liceului “Laţcu Vodă” din Siret.

Elevii pregătiţi de colectivul de profesori alcătuit din Mihai Airinei, Sorin Rîmbu şi Ovidiu Moroşan au învins în grupa lor în ambele partide disputate şi şi-au câştigat dreptul de a juca finala. Spre surprinderea generală, echipa Liceului Militar “Ştefan cel Mare” din Câmpulung, a fost învinsă în meciul decisv pentru calificarea în ultimul act al turneului de echipa Liceului din Cajvana.

Finala etapei judeţene a ONSŞ la haldbal masculin licee a aparţinut echipei Colegiului Naţional “Petru Rareş” din Suceava care a trecut lejer de formaţia din Cajvana.

“Îi felicit pe jucătorii noştri pentru efortul depus şi pentru rezultatul obţinut. Pentru noi satisfacţia reuşitei din acest an a fost dată de victoria realizată contra echipei din Siret, câştigătoarea fazei judeţene din anul trecut.

Trebuie să mulţumim conducerii Colegiului pentru sprijinul acordat, dar şi părinţilor jucătorilor noştri care ne-au susţinut în toate fazele întrecerii. Sunt absolut convins că echipa noastră are o şansă şi la etapa zonală, pentru că nu o dată am demonstrat că la liceul nostru sunt rezultate remarcabile şi la învăţătură şi la sport” a declarat profesorul Mihai Airinei.

Din echipa de handbal masculin a Colegiului Naţional “Petru Rareş” din Suceava la turneul judeţean din cadrul ONSŞ handbal licee au făcut parte sportivii: Mihai Gavrilovici, Andrei Bitoleanu, Victor Ţânţar, Didier Chifan, Vlad Posmangiu, Nicolae Chiriţă, Denis Vlădeanu, Ciprian Boanţă, Mihai Moţpan, Vladimir Frij, Şerban Pricop şi Ştefan Ţugui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava