Concert pascal
MOPAN Suceava

De câţiva ani buni, din peisajul voleibalistic sucevean, a dispărut componenta feminină, în pofida faptului că în fiecare an LPS Suceava a avut echipă în campionatele de juniori şi cadeţi. În acest sezon competiţional, formaţia de junioare pregătită de profesorul Ionuţ Beligan a avut un parcurs foarte bun şi se află pe locul second în seria A.
În ultimul meci de campionat, echipa de volei feminin juniori a LPS Suceava a învins cu scorul de 3-1 (18, -20, 19, 20) gruparea LPS Piatra Neamţ. Sucevencele au început bine partida şi s-au impus lejer în primul set. Ca de obicei la echipele sucevene, care doresc ca spectatorii să nu se plictisească şi să aibă ceva emoţii, a urmat un moment de relaxare şi LPS Piatra Neamţ a egalat. Setul al treilea le-a aparţinut jucătoarelor grupării gazdă care au câştigat la 19. Setul al patrulea a fost echilibrat, dar de la 20-20, elevele profesorului Ionuţ Beligan au fost mai inspirate şi în consecinţă s-au impus, câştigând şi meciul cu 3-1.
„Sunt mulțumit de jocul fetelor noastre, excepție făcând setul doi, când ele s-au relaxat prematur și am pierdut un set, în fața unei echipe pe care am învins-o în tur cu scorul de 3–0. Sperăm să obținem puncte și în deplasarea ce urmează, de la Focșani și să ne concentrăm foarte bine la cel mai important meci, cel din ultima etapă de acasă, cu echipa de pe locul I, Penicilina CSȘ Unirea Iași”, a declarat antrenorul Ionuț Beligan.
În partida cu LPS VC Unic Piatra Neamț, LPS Suceava a avut un lot format din sportivele Roxana Ilaș, Daiana Tocari, Adelina Popescu, Bianca Toma, Anamaria Danilevici, Andreea Jauca, Roxana Jauca, Gabriela Fodor, Simina Străchinescu, Cătălina Patraș și Macrina Fedic.
În următoarea etapă, penultima din retur, LPS Suceava va evolua pe 16 februarie pe terenul ultimei clasate, CSȘ LPS Focșani.

Clasament seria A
1. Penicilina Iaşi 6 5 0 1 17-6 16
2. LPS Suceava 6 4 1 0 1 16-6 14
3. LPS Piatra Neamţ 7 2 2 0 3 14-13 6
4. CSS ProVolei Botoşani 6 1 0 2 3 7-15 5
5. LPS Focşani 5 0 0 0 5 1-15 0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava