Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii precedente, la Bucureşti s-a desfăşurat faza finală la rugby în şapte pentru echipele reprezentând Palatele Copiilor şi Elevilor din ţară. În acest ultim act al competiţiei s-au calificat şase formaţii ale Paltelor Copiilor şi Elevilor din Bârlad, Paşcani, Buftea, Ilfov, Constanţa şi Suceava. Turneul a adunat la start elevi cu vârste de 14-15 ani, cele şase echipe fiind împărţite în două grupe.
Formaţia Palatului Copiilor şi Elevilor din Suceava a învins în faza grupelor cu 7-5 echipele din Paşcani şi Bârlad, pentru ca în finală să fie învinsă cu 3-21 de formaţia din Buftea.
„Mă bucură acest rezultat şi-i felicit pe copii pentru modul în care s-au dăruit în această competiţie. A fost un week-end de neuitat pentru ei deoarece au avut posibilitatea de a urmări pe viu meciurile Rusia – Irlanda şi România – Uruguay din IRB Nations Cup.
Mulţumim conducerii Palatului Copiilor şi Elevilor din Suceava care a făcut posibilă realizarea deplasării şi conturarea unei amintiri deosebite pentru elevi” a declarat profesorul Dumitru Livadaru.
Din echipa de rugby în şapte a Palatului Copiilor şi Elevilor Suceava au făcut parte sportivii: Marius Cora, Anton Medrihan, Ştefan Hopulele, Dumitrel Giurcă, Gabriel Ciorescu, Paul Mînzălică, Florin Zimbru, Andrei Custrin şi Mihai Netbai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava