Concert pascal
MOPAN Suceava

Majoritatea iubitorilor de fotbal de la nivel mondial abia au aşteptat să vadă la lucru cea mai tânără echipă a turneului final din Brazilia, cea a Belgiei. Ziua de marţi a purtat noroc formaţiei lui Marc Wilmots care a reuşit, cu greu cei drept, să învingă Algeria cu 2-1.
După începutul modest de joc, africanii au reuşit să deschidă scorul în minutul 25. Fundaşul Vertonghen l-a „pierdut pe drum” pe unul din atacanţii algerieni, l-a „placat” pur şi simplu şi arbitrul a acordat penalty, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Feghouli.
Din acest moment, elevii tehnicianului Vahid Halilhodzici au făcut pasul înapoi şi le-au permis belgienilor să atace. Degeaba s-au „zbătut” mijlocaşii europenilor totul a fost un Hazard. Mijlocaşul celor de la Chelsea, Eden Hazard a fost cu adevărat cel mai periculos jucător, dar angrenajul de pase al belgienilor nu a funcţionat.
Pe final de meci, fostul vârf de atac al naţionalei Belgiei, antrenorul Marc Wilmots a făcut două schimbări deosebit de inspirate introducându-i pe teren pe Fellaini şi Mertens. Au fost destule două „sclipiri” ale celor doi şi Belgia a depăşit în ultimele 10 minute de joc Algeria cu 2-1.
A fost o victorie „smulsă” pe final de talentata formaţie europeană, dar pentru a ajunge între cele mai bune echipe de la Mondialul brazilian va fi nevoie de mult mai mult.
Belgia a învins la Belo Horizonte, cu scorul de 2-1 (0-1), selectionata Algeriei, într-un meci contând pentru prima etapă a grupei H a Cupei Mondiale.
Pentru Belgia au marcat Fellaini ’70 si Mertens ’80, în timp ce pentru Algeria a înscris Feghouli ’25 (penalty).
Belgia – Algeria 2 – 1 (0-1)
Au marcat: 0-1 Feghouli (25p), 1-1 Fellaini (70), 2-1 Mertens (80)

Belgia: Courtois – Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen – Witsel, Dembele (Fellaini ’65), Chadli (Mertens ’46) – De Bruyne, Lukaku (Origi ’58), Hazard. Antrenor: Marc Wilmots
Algeria: M’Bolhi – Bougherra, Ghoulam, Medjani (Ghilas ’84), Halliche – Bentaleb, Mostefa, Tajder, Feghouli – Mahrez (Lacen ’72), Soudani (Slimani ’67). Antrenor: Vahid Halilhodzici
Cartonase galbene: Vertonghen ’24 – Bentaleb ’34
Arbitri: Marco Rodriguez (Mexic) – Marvin Torrentera (Mexic), Marcos Quintero (Mexic) – Alireza Faghani (Iran).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava