Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul comunei Brodina, Vasile Uhliuc, a anunțat în mod oficial că s-a înscris în PNL Suceava. Vasile Uhliuc a candidat ca independent la alegerile locale de acum trei ani. În cursul zilei de miercuri, Vasile Uhliuc a anunțat că revine în echipa liberală din județ și va candida pentru un nou mandat din partea PNL. „Peste puțin timp intrăm în anul 2024, un moment foarte important din punct de vedere electoral, de care depinde și viitorul localității noastre. Doresc să-mi anunț intenția mea de a candida anul viitor pentru funcția de primar din partea PNL. Va fi de fapt revenirea mea în echipa liberală unde am activat o bună bucată de vreme. Acest anunț îl fac în primul rând pentru concetățenii mei”, a spus primarul din Brodina.

Reamintit că recent și primarul Pro România din orașul Broșteni, Alexandru Hurjui a anunțat că va candida din partea PNL pentru un nou mandat. De asemenea, primarii PMP din Marginea și Frătăuții Noi, Gheorghe Lazăr și George Olari, au declarat oficial că vor candida pentru PNL la alegerile din 2024.

Echipa PNL Suceava se întărește cu încă un primar. Vasile Uhliuc, primarul independent din Brodina, s-a înscris în PNL, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava