Concert pascal
MOPAN Suceava

PMP a pierdut astăzi al doilea primar din județul Suceava. După ce primarul din Marginea Gheorghe Lazăr a anunțat că s-a înscris în PNL Suceava, la scurt timp a venit un anunț similar și din partea primarului comunei Frătăuții Noi, George Olari. Acesta se află la primul mandate, la alegerile din urmă cu trei ani el candidând din partea PMP.

„Sunt primarul comunei Frătăuții Noi din jud Suceava, George Olari  și doresc să fac următoarea declarație:

Am candidat în anul 2020 ca primar pe lista PMP și am câștigat aceste alegeri. Acum cand partidul pe listele căruia am candidat a ales un alt drum pentru viitoarele alegeri de anul viitor și, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din comuna Frătăuții Noi care dorește  progresul localității noastre, vreau să-mi anunt viitorul drum politic si candidatura pentru un nou mandat de primar în echipa PNL.

Deoarece am o colaborare foarte bună cu echipa liberală pe plan local și județean, iar ca istoric politic eu am fost membru PNL în perioada 1999-2016, acum nu fac decât să revin în  partidul în care mi-am început activitatea politică.

Echipa liberală a fost mereu alături de mine și de frătăuțeni și-i  asigur pe locuitorii din Frătăuții Noi că această hotărâre este în favoarea lor și a proiectelor pe care le asteaptă în continuare.

Vreau să îi asigur pe toți locuitorii comunei Frătăuții Noi că rămân devotat valorilor promovate atunci când am candidat în 2020, dar având sprijinul unei echipe implicată și organizată, ca echipa liberală, voi putea sprijini mult mai bine interesul cetățenilor din localitate!”, a spus primarul George Olari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava