Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Suceava s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru ciclul primar. Cele șase echipe care au acces în această fază a competiției au fost împărțite în două grupe. Din grupa A au făcut parte formațiile Școlii Gimnaziale din Râșca și ale Școlilor Gimnaiziale ”Miron Costin” și nr.4, ambele din Suceava. În grupa B au jucat echipele Școlii Gimnaziale nr.2 din Vatra Dornei, a Școlii ”Petru Mușat” din Siret și a Liceului Tehnologic din Cajvana.

După disputarea meciurilor din grupa A, pe primul loc al clasamentului final s-a situat echipa Școlii Gimnaziale nr.4, urmată de cea a Școlii Gimnaziale ”Miron Costin”. Pe primele două poziții din clasamentul grupei B au încheiat, în ordine, formațiile Liceului Tehnologic din Cajvana și cea a Școlii Gimnaziale nr.2 din Vatra Dornei.
În finala mică, pentru locurile III-IV, echipa Școlii ”Miron Costin” din Suceava a învins-o pe cea a Școlii Gimnaziale din Vatra Dornei cu 2-0.

În finala mare, pentru locurile I-II, au jucat echipele Școlii Gimnaziale nr.4 din Suceava și cea a Liceului Tehnologic din Cajvana, câștig de cauză având prima, aceasta impunându-se cu scorul de 3-1.

Din echipa Școlii Gimnaziale nr.4 Suceava, care și-a câștigat dreptul de participare la faza zonală, au făcut parte jucătorii: Matei Gavrilovici, Augustin Găină, Fabian Găină, Ștefan Recolciuc, Teodor Ilucă și Eduard Tibichi. Echipa învingătoare a fazei județene la fotbal pentru ciclul primar din cadrul ONSȘ a fost pregătită de profesorii îndrumători Claudia Țuca și Florin Anițului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava