Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa USV Suceava a pierdut primul meci al turneului pentru locurile V-VIII la Campionatul European de handbal masculin. Evoluând modest, mai ales în apărare, sucevenii au pierdut la un gol diferență în fața grupării care a reprezentat Universitatea din Bochum. Germanii și-au luat astfel revanșa după ce în grupă au cedat tot la un gol diferență în fața elevilor lui Adrian Chiruț.
Tehnicianul sucevean a încercat să folosească cât mai mult tinerii jucători care au rămas la CSU Suceava după ”exodul” de la finele sezonului trecut al Ligii Naționale, dar s-a văzut că tinerii încă nu sunt copți pentru duelurile de calibru. În atac situația a fost acceptabilă, însă apărarea a fost departe de adevăr, la fel ca și prestația modestă a portarului Duman. Oricum, sinceri să fim, componența echipa USV Suceava a fost departe ca valoare față de cea din anii trecuți.

În mod cert, lăsând la o parte această competiție mai mult de amatori, va trebui mult de muncit pentru formarea unei echipe competitive care să aibă pretenții de a reveni în Liga Națională.
Pentru echipa USV Suceava în disputa cu Universitatea din Bochum au jucat: Duman, Bobeică – Pintilei (4), Alupoaie (5), Potera (1), Tofănel (2), Sandu Mihai (5), Costea (3), Oancea (7), Hariton, Cozorici (8).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava