• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Buna prietenă a cântăreţului Ed Sheeran, Taylor Swift, a dezvăluit că britanicul era convins în urmă cu câţiva ani că nu va câştiga niciodată un premiu Grammy.

Într-un articol pentru revista Time, Taylor a scris, potrivit contactmusic.com: „În urmă cu câţiva ani, într-un momet rar în care recunoştea că se simte învins, Ed mi-a spus: ‘Nu voi câştiga niciodată un Grammy’. ‘Ba vei câştiga’, i-am spus eu. Câteva săptămâni mai târziu, când ne-am întâlnit întâmplător într-un magazin cu încălţăminte pentru dans, în Londra, mi-a spus: ‘Trebuie să asculţi piesa asta’. Era o melodie pe care tocmai o terminase, ‘Thinking Out Loud’, melodie care în 2016 a primit premiul Grammy la categoria ‘Cântecul Anului’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava