Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Anghel, Carmen Brumă sau Oana Radu au ajuns exemple demne de urmat în lupta cu kilogramele în plus! Au reușit să slăbească atât de mult, încât cu greu mai pot fi recunoscute pe stradă, notează click.ro.

Monica Anghel, Oana Radu sau Carmen Brumă se numără printre vedetele care au slăbit masiv și au ajuns să nu mai fie recunoscute nici pe stradă. Au dat jos cu zecile de kilograme și nu au apelat la controversata operație de micșorare a a stomacului (gastric sleeve).

Click! a aflat care sunt, de fapt, secretele vedetelor noastre în lupta acerbă cu kilogramele.

Monica Anghel este una dintre vedetele care a ajuns în ultimii ani de nerecunoscut! Schimbarea este atât de izbitoare în cazul solistei (în vârstă de 51 de ani) încât  lumea nu o mai recunoaște pe stradă atunci când dă ochii cu ea.

Oana Radu ( în vârstă de 29 de ani) s-a luptat ani de zile cu kilogramele în exces. La 19 ani, solista cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. Și-a pus ambiția și a slăbit 64 de kilograme, ajungând la doar 57 de kilograme. Ulterior, însă, s-a îngrășat la loc și a ajuns din nou la peste 100 de kilograme, mai precis 104. Solista a slăbit apoi iar spectaculos, dând jos în jur de 47 de kilograme. În urmă cu trei ani însă, Oana s-a oprit la 57 de kilograme. De atunci, vedeta face eforturi susținute ca să se mențină la această greutate optimă pentru ea.

Citește mai multe și vezi FOTO, EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ele-sunt-vedetele-din-romania-care-au-slabit-2257120.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava