Concert pascal
MOPAN Suceava

Școala Gimnazială Berchișești este inclusă în Programul-pilot care prevede acordarea unui suport alimentar elevilor încă din noiembrie 2022, alături de alte 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat. De atunci, copiii noștru au primit zilnic, gratuit, un suport alimentar constând într-un pachet alimentar, în limita valorii de 15 lei/beneficiar, inclusiv TVA.

La cererea motivată a părinților/reprezentantului legal, formulată în scris și susținută de un document-suport, înregistrată la secretariatul unității de învățământ în care este înmatriculat preșcolarul/elevul, preșcolarii și elevii care, din considerente de natură medicală, culturală sau religioasă nu pot beneficia de masa caldă sau, după caz, de pachetul alimentar, beneficiază de trei produse alimentare adecvate situației acestora, în limita valorii zilnice. În cazul preșcolarilor și al elevilor care din considerente de natură culturală sau religioasă nu pot beneficia de masa caldă sau, după caz, de pachetul alimentar, documentul-suport este reprezentat de declarația pe propria răspundere a părinților/reprezentantului legal.

Programul a fost extins de către Guvern și pentru viitorul an școlar, unitatea noastră de învățământ primind confirmarea că este parte componentă a acestuia, alături de alte comune din județul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava