Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Berchișești, Violeta Țăran, a participat, ieri la festivitatea de deschidere a noului an şcolar în unitățile de învățământ din această comună. Violeta Țăran a subliniat faptul că primăria a avut întotdeauna ca obiectiv stimularea copiilor de a persevera pe calea cunoașterii și a învățăturii, pentru a putea deveni, la maturitate, oamenii de bază ai dezvoltării viitoare a Berchișeștiului. „Îmi doresc și pentru acest nou an de învățământ ca elevii noștri să realizeze, la adevărata dimensiune, importanţa deosebită a anilor petrecuți pe băncile școlilor, deoarece acum se cimentează temelia sănătoasă a realizării lor profesionale şi personale de mai târziu.

Mulțumesc dragilor noştri dascăli, pentru eforturile depuse zi de zi în luminarea și pregătirea conştiincioasă a copiilor, pentru ca ei să fie pregătiți așa cum se cuvine să facă față, mai târziu, greutăţilor inerente ale vieţii.

Le transmit părinţilor şi bunicilor să aibă încredere în copii şi nepoţi, să le insufle curaj şi dragoste de carte și învăţat, pentru a-şi duce la bun sfârşit şi cu rezultate pozitive activitatea şcolară din acest an. Vă reamintesc tuturor, elevi, dascăli şi părinţi, că voi fi în continuare alături de voi, ca şi până acum, iar Primăria şi Consiliul Local vor sprijini unităţile de învăţământ din comuna Berchişeşti în toate problemele cu care se confruntă!

Mulţumesc deopotrivă elevilor, cadrelor didactice, părinţilor şi bunicilor! Vă urez mult succes, inspiraţie şi putere de muncă în noul an şcolar!”, a transmis astăzi Violeta Țăran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava