Concert pascal
MOPAN Suceava

Ellie Goulding a apelat la alcool pentru a se transforma într-o persoană „mai interesantă”, mai ales în interviuri, pentru că nu credea că este „destul de bună”, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața de 32 de ani a mărturisit că s-a cam luptat cu faima la începutul carierei sale și că a avut nevoie de alcool pentru a face față. „Trebuia să fiu o persoană falsă pentru a face față situației în care eram. Pentru mine asta implica, de cele mai multe ori, alcoolul. Mi se părea că altfel nu sunt destul de bună, deșteaptă, amuzantă ori haioasă pentru a fi în preajma anumitor persoane.”, a povestit Ellie Goulding, conform sursei citate.

Artista a mai spus că obișnuia să consume alcool mai ales înainte de aparițiile la BBC Radio 1, pentru că era foarte emoționată. „Aparițiile live la BBC Radio 1 erau cele mai stresante, obișnuiam să beau înainte de ele, jur. Îmi spuneam: ‘Ei bine, trebuie să beau ceva în această dimineață, pentru că am acest interviu, iar eu nu știu cum să răspund la întrebări, pentru că nu mai știu cine sunt cu adevărat’. Credeam că alcoolul mă face puțin mai amuzantă, mai interesantă. Nu am fost alcoolică niciodată. Puteau trece luni fără să beau ceva.”, a mai povestit Ellie Goulding, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Consiliul Judeţean Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Suceava, Ştefan cel Mare nr. 36, 720026
Telefon: 0230 210 148 / Fax: 0230 222 839

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava