Noua peliculă a legendarului Clint Eastwood este bazată pe memoriile căpitanului Chesley ‘Sully’ Sullenberger, care a aterizat avionul zborului 1549 al US Airways în râul Hudson, în luna ianuarie a anului 2009, scrie contactmusic.com. Acest nou film va prezenta povestea reală a unui pilot-erou.

Regizorul, în vârstă de 85 de ani, a fost însărcinat cu realizarea filmului ´Miracle on the Hudson´ (´Miracolul de pe Hudson´), bazat pe memoriile căpitanului Chesley ‘Sully’ Sullenberger, care relatează aterizarea aeronavei americane în râul Hudson din New York, în anul 2009, fapt ce a dus la salvarea vieților a 155 de pasageri.

Sullenberger a spus că este ´foarte bucuros´ că realizatorul de filme – a cărui ultimă peliculă a fost ´American Sniper´, în 2014 – a fost ales să administreze filmul și consideră că povestea sa este în mâinile unui regizor ´înzestrat´, potrivit sursei citate.

Pilotul a declarat: ˝Sunt foarte bucuros că povestea mea este în mâinile povestitorului talentat și regizorului înzestrat Clint Eastwood, dar și a veteranilor producători Allyn Stewart și Frank Marshall. Proiectul nu putea găsi o casă mai bună ca cea de la Warner Bros. Pictures. Aceasta este într-adevăr o echipă de vis. ˝

Între timp, președintele Warner Bros., Greg Silverman, a zis: ˝Spus cât mai simplu: Clint Eastwood este într-o formă de zile mari, să nu mai vorbim de faptul că este o comoară globală. Pe laurii culeși de pe urma muncii extraordinare pentru ´American Sniper´, este grozav de interesant să-l văd explorând viața unui alt erou impresionant din viața reală. Este, de asemenea, deosebită colaborarea cu Frank Marshall și Allyn Stewart pentru producția acestui scenariu convingător al lui Todd Komarnicki.˝ Filmările pentru acest film sunt programate să înceapă în toamna acestui an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava