Concert pascal
MOPAN Suceava

Noua peliculă a legendarului Clint Eastwood este bazată pe memoriile căpitanului Chesley ‘Sully’ Sullenberger, care a aterizat avionul zborului 1549 al US Airways în râul Hudson, în luna ianuarie a anului 2009, scrie contactmusic.com. Acest nou film va prezenta povestea reală a unui pilot-erou.

Regizorul, în vârstă de 85 de ani, a fost însărcinat cu realizarea filmului ´Miracle on the Hudson´ (´Miracolul de pe Hudson´), bazat pe memoriile căpitanului Chesley ‘Sully’ Sullenberger, care relatează aterizarea aeronavei americane în râul Hudson din New York, în anul 2009, fapt ce a dus la salvarea vieților a 155 de pasageri.

Sullenberger a spus că este ´foarte bucuros´ că realizatorul de filme – a cărui ultimă peliculă a fost ´American Sniper´, în 2014 – a fost ales să administreze filmul și consideră că povestea sa este în mâinile unui regizor ´înzestrat´, potrivit sursei citate.

Pilotul a declarat: ˝Sunt foarte bucuros că povestea mea este în mâinile povestitorului talentat și regizorului înzestrat Clint Eastwood, dar și a veteranilor producători Allyn Stewart și Frank Marshall. Proiectul nu putea găsi o casă mai bună ca cea de la Warner Bros. Pictures. Aceasta este într-adevăr o echipă de vis. ˝

Între timp, președintele Warner Bros., Greg Silverman, a zis: ˝Spus cât mai simplu: Clint Eastwood este într-o formă de zile mari, să nu mai vorbim de faptul că este o comoară globală. Pe laurii culeși de pe urma muncii extraordinare pentru ´American Sniper´, este grozav de interesant să-l văd explorând viața unui alt erou impresionant din viața reală. Este, de asemenea, deosebită colaborarea cu Frank Marshall și Allyn Stewart pentru producția acestui scenariu convingător al lui Todd Komarnicki.˝ Filmările pentru acest film sunt programate să înceapă în toamna acestui an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava