Concert pascal
MOPAN Suceava

Conform contactmusic.com, Eric Clapton a încheiat concertul din cadrul Barclaycard presents British Summer Time Hyde Park, de duminica seară, alături de Santana.
Cei doi chitariști legendari și-au reunit forțele pentru interpretarea piesei ‘High Time We Went’, făcând schimb de solo-uri pe parcursul bis-ului, spre deliciul celor 65.000 de fani londonezi.

În cadrul evoluției sale, Clapton a pătruns în catalogul său impresionant din trecut, realizând o incursiune în cariera sa întinsă pe o perioadă de 60 de ani, și a încorporat toate influențele sale blues.

Luând în considerare febra Campionatului Mondial, care a cuprins natiunea după ce Anglia a ajuns în semifinale, muzicianul și-a întâmpinat fanii strigând: ”It’s coming home!” – făcând referire la cîntecul din anul 1996 ‘Three Lions’, înregistrat de The Lightning Seeds împreună cu actorii de comedie David Baddiel și Frank Skinner, care a devenit tema muzicală a verii.

Artistul a început reprezentația cu cover-ul dupa piesa ‘Somebody’s Knockin” a lui  J. J. Cale, potrivit sursei citate, iar apoi a continuat cu o interpretare răsunătoare a melodiei lui Willie Dixon, ‘I’m Your Hoochie Coochie Man’.

Unul dintre punctele culminante ale serii a avut loc atunci când cântărețul, în vârsta de 73 de ani a susținut un mini-concert acustic după faimosului său ‘MTV Unplugged’ din 1992, compus din cântecele ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’, ‘Layla’ – înregistrat de fosta sa trupă Derek and the Dominos – și ‘Tears In Heaven’, piesă scrisă după tragica dispariție a fiului acestuia din anul 1991.

Apoi Clapton și-a conectat iarăși chitara electrică pentru a interpreta ‘Lay Down Sally’ – alături de  Marcella Levy, care a colaborat și la scrierea piesei – și melodiile ‘Cocaine’ și ‘Wonderful Tonight’, care a îmblânzit entuziasmul mulțimii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava