Concert pascal
MOPAN Suceava

Roger Daltrey de la The Who a recunoscut că duce o luptă pentru a reuși să-și scrie autobiografia deoarece are o memorie deficitară, în urma numeroaselor contuzii cerebrale suferite pe parcursul vieții, scrie contactmusic.com.

Cântărețul, în vârsta de 74 de ani, a început sa-și înregistreze povestea vieții și să-și documenteze lansarea sa incredibilă alături de membrii trupei, inclusiv împreună cu chitaristul Pete Townshend, marcând astfel parcursul unuia dintre cele mai mare grupuri rock din lume.

Cu toate acestea, artistul are probleme reale în a termina scrierea cărții din cauză că vătămările trecute i-au afectat abilitatea de a reține informații, conform sursei citate.

Daltrey a declarat pentru ziarul Mail On Sunday: „Cel mai înfiorător lucru cu memoria mea este că am avut patru contuzii serioase în viață. Am lipsuri serioase și mă întreb de ce. Dar nu e de mirare că există.”

El admite că cea mai gravă rănire a suferit-o când a fost lăsat inconștient de un stativ al microfonului învârtit de rockerul Gary Glitter în timpul repetițiilor pentru interpretarea operei ‘Quadrophenia’ a trupei The Who, în Hyde Park din Londra, în anul 1996.

Interpretul hit-ului ‘My Generation’ a spus: „Mi-am sfărâmat arcada. Am fost inconștient timp de 20 de minute. Am participat la show cu un plasture care îmi ținea ochiul. Asta e un pic îngrijorător.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava