Concert pascal
MOPAN Suceava

Sărbătorile se apropie, iar atmosfera de poveste din Iulius Mall Suceava este completată cu evenimente dedicate Crăciunului. În acest sfârșit de săptămână, bucovinenii de toate vârstele sunt invitați la un târg de cadouri lucrate manual, lansare de carte, concurs de șah, ateliere de creație și sesiuni de dans.  

Tolba Moșului din Iulius Mall Suceava include și numeroase evenimente speciale, la care sunt așteptați toți bucovinenii, în acest week-end. De vineri până duminică, în perioada 11 – 13 decembrie 2015, la parterul mall-ului, ajutoarele simpaticului bătrânel te vor ajuta să alegi cadouri originale pentru cei dragi. Expozanții de la Târgul de Handmade le propun clienților o gamă variată de articole realizate cu migală și îndemânare: bijuterii, accesorii pentru păr, piese vestimentare tricotate, articole pentru copii, tablouri, ceasuri de perete, cosmetice naturale, cutii decorative pentru podoabe și multe alte piese create din materiale neconvenționale și prin tehnici inedite. Obiectele unicat sunt sugestii inspirate pentru cadourilor de sub brad.

Sâmbătă și duminică, cei pasionați de sportul minții sunt așteptați la Iulius Mall, acolo unde se va desfășura competiția de șah la care se înscriu cei mai buni jucători din Suceava. Indiferent de vârstă, iubitorii mutărilor inteligente vor participa la un turneu de șah, care are ca scop desemnarea laureaților Campionatului Municipal 2015. Concursul de desfășoară în sala de conferințe a Iulius Mall, fiind organizat de Club Sportiv Ariadna Suceava.

Sâmbătă, „spiridușii” de la Creativ & Deco îi vor învăța pe copii cum să realizeze decorațiuni de Crăciun, ajutându-i să-și pregătească locuința pentru întâlnirea cu Moșul. Atelierul de creație va începe de la ora 14.00, în zona KidsLand, iar în această săptămână, prichindeii vor învăța pașii pentru a crea ghirlande. Vor avea la dispoziție figurine din lemn, pe care le vor colora și le vor înșirui, realizând astfel un ornament personalizat. De la ora 16.00, tot în zona KidsLand, cei mici se vor distra alături de clovnul Bobo. Îndrăgitul lor prieten le-a pregătit o nouă petrecere pe gustul lor, cu farse haioase, jocuri, concursuri și surprize dulci.

Pentru cei care vor să petreacă Crăciunul sau Revelionul pe ringul de dans, Iulius Mall organizează noi lecții ritmate gratuite. Duminică, de la ora 16.00, la parterul mall-ului, amatori sau inițiați în tainele dansului vor putea deprinde mișcările de salsa, merengue, bachata sau latino caraibice, sub îndrumarea instructorilor Salsa Family.

Tot duminică, de la ora 18.00, cei pasionați de lectură sunt invitați la o lansare de carte, în librăria Cărturești. Scriitorul Marian Coman prezintă cititorilor din Suceava romanul „Haiganu. Fluviul Șoaptelor”.

Clienții Iulius Mall Suceava continuă să aibă motive de bucurie la shopping, pentru că până pe 24 decembrie se desfășoară campania „Crăciun High Definition”. Toți cei care cumpără din magazinele Iulius Mall în valoare de minimum 100 de lei și merg cu bonurile fiscale la Centrul Info se pot înscrie în cursa pentru cele mai inteligente televizoare ale momentului. Zilnic, prin tragere la sorți, un norocos va pleca de la cumpărături cu un Curved Smart TV LED Samsung, cu ecran curbat și diagonala 138 cm, sau cu un Smart TV LED Samsung, cu diagonala de 101 cm. În plus, în perioada de desfășurare a campaniei vor fi oferite 3.000 de premii instant: bilete pentru două persoane la cele mai tari filme difuzate de Cinema City, cadouri dulci și băuturi răcoritoare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava