MOPAN Suceava

Distracţia continuă la Iulius Mall Suceava şi anul acesta, cu evenimente atractive, care vor îmbogăţi sesiunile de shopping. În acest sfârşit de săptămână, bucovinenii vor putea vizita un târg de articole handmade, vor admira o expoziţie de artă, se vor bucura de promoţii, iar cei mici vor participa la activităţi educative.

De vineri până duminică, în perioada 17 – 19 ianuarie 2014, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară un nou târg de handmade. Artiştii suceveni îi vor impresiona pe clienţi cu măiestria lor în crearea bijuteriilor, ornamentelor şi decoraţiunilor lucrate manual. Astfel, cei pasionaţi de articolele handmade îşi vor putea completa colecţiile cu piese unicat, de la cercei, brăţări şi coliere din pietre strălucitoare, până la împletituri şi alte obiecte inedite.

Pentru cei mici, week-end-ul este bogat în activităţi recreative. Sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 16.00, prichindeii primesc o invitaţie la joacă de la clovnul Bobo. Îndrăgitul personaj îi aşteaptă pe cei mici cu surprize şi jocuri amuzante. Duminică, 19 ianuarie, în zona KidsLand este programată o nouă întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”, cei mici putând să se distreze alături de personajele din poveşti.

Năzdrăvanii care vor să înveţe să danseze sunt aşteaptaţi la sesiunile ritmate gratuite. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, începând cu ora 18.00, dansatorii profesionişti dau startul maratonului de distracţie în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Până pe 9 februarie, amatorii de artă şi frumos pot admira lucrările din cadrul expoziţiei „Artă şi stiluri”, semnate de Nicolae Zepciuc. La etajul mall-ului sunt prezentate cele mai impresionante lucrări ale artistului sucevean, ilustrând peisaje, portrete şi natură statică.

Prima lună din 2014 este sărbătorită la Iulius Mall cu promoţii de până la 70% în magazinele brandurilor îndrăgite. Sezonul ofertelor de iarnă aduce motive de bucurie celor care doresc să se înnoiască cu ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii în trend, seturi de răsfăţ sau să îi surprindă pe cei dragi cu noi daruri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava