Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Piteşti s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Poliatlon cadeţi al României. La acest gen de competiţie sportivul concurează la mai multe probe, punctele adunate din fiecare fiind adunate în clasamentul final. La competiţia argeşeană au luat startul 441 sportivi care au reprezentat cele 59 cluburi.

Suceava a fost reprezentată de nouă sportivi, patru legitimaţi la CSS LPS, Victor Turluianu – 14 ani, Teodor Plămadă, Daria Lucan şi Maria Verciuc – 12 ani şi cinci de  la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, Călin Moscaliuc, Ioan Socoliuc, Mihai Luca, Teodor Fotciuc şi Vlad Cibotaru – 13 ani. Înotătorii suceveni au fost antrenaţi de Sorina Diaconescu şi Cezar Moscaliuc.
Tinerii înotători suceveni au avut o comportare excelentă, iar rezultatele au fost pe măsura.

Călin Moscaliuc a stabilit un nou record naţional şi a obţinut locul I în proba de 100 metri liber băieti 13 ani şi s-a clasat pe locul II în proba de 200 liber.

Echipa masculină de 13 ani a Clubului Sportiv Universitar din Suceava în componenţa: Călin Moscaliuc, Ioan Socoliuc, Mihai Luca şi Teodor Fotciuc a stabilit un nou record naţional în proba de ştafetă 4×50 metri liber, iar în final s-a clasat pe locul II. Antrenorii înotătorilor suceveni au fost Cezar Moscaliuc şi Sorina Diaconescu.

Maria Verciuc a devenit vicecampioană naţională în proba de 100 metri liber şi s-a clasat pe locul III în proba de 200 metri liber.

Daria Lucan s-a situat pe locul IV în proba de 100 metri bras şi pe locul X în clasamentul general al fetelor de 12 ani.
Victor Turluianu, Teodor Plămadă şi Vlad Cibotaru au înotat peste aşteptări realizând noi recorduri personale în majoritatea probelor.

“Faptul că şi la final de an sportivii noştri au arătat o formă deosebită este un lucru remarcabil care dovedeşte faptul că la noi se munceşte serios. Îi felicit pentru performanţe şi sper ca şi în anul care urmează să fie cel puţin la fel de bun. Le doresc vacanţă plăcută şi mulţumesc susţinătorilor noştri constanţi, conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 3 Suceava, conducerea CSS LPS şi a CSU din Suceava, colegului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym şi nu în ultimul rând părinţilor” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava