Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit și au decis să fie doar prieteni, după ce și-au oficializat relația în urmă cu nouă luni. S-au cunoscut la Saturday Night Live, unde ea și-a făcut debutul ca prezentator TV, iar el era membru al distribuției. Potrivit surselor, cuplul s-a despărțit săptămâna trecută din cauza programelor lor solicitante și a distanței lungi, notează click.ro.

Pete a petrecut luni de zile filmând viitorul său film „Wizards!” în Australia, unde Kim l-a vizitat în iulie pentru o escapadă romantică în pădurea tropicală Daintree. Cu toate acestea, se pare că șederea de lux la o „cabană ecologică” de cinci stele situată fix în junglă nu a fost suficientă pentru a salva relația cuplului. Vestea despre despărțirea lor vine la o zi după ce o sursă a spus pentru revista People că „distanța lungă nu a fost ușoară pentru Kim”, în timp ce Pete a continuat să filmeze „Wizards!” în strainatate.

O altă persoană din apropierea celor doi a declarat, pentru E! News, conform Click!: „Se iubesc foarte mult și se respectă unul pe celălalt, dar au descoperit că distanța lungă și programele lor solicitante au îngreunat în adevăratul sens al cuvântului menținerea relației”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/face-bani-cu-lopata-dar-in-dragoste-n-are-pic-de-2183304.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava