Concert pascal
MOPAN Suceava

O tânără în vârstă de 24 de ani a murit în urma accidentului care a avut loc noaptea trecută pe drumul care face legătura între Dumbrăveni și localitatea Bursuceni din comuna Verești. În urma impactului dintre două mașini, tânăra de 24 de ani a murit pe loc. Alți trei tineri au fost transportați cu răni grave la Spitalul Județean Suceava. Unul dintre aceștia, în vârstă de 24 de ani, soțul tinerei care a murit, a ajuns la spital cu multiple traumatisme, cu traumatism cranio cerebral grav, contuzii pulmonare și multiple fracturi. Bărbatul a rămas internat pe secția de ortopedie. Printre răniți se numără și un minor în vârstă de 17 ani, care a fost transportat la spital în stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare în curs, politraumatizat, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi, el fiind internat pe secția de ati-neurochirurgie, cu prognostic rezervat.

Al treilea rănit a fost un tânăr de 21 de ani politraumatizat, cu traumatism cranio cerebral, contuzii pulmonare, multiple fracturi, unele deschise.

Familie distrusă în urma accidentului rutier de la Dumbrăveni. Soția de 24 de ani a murit pe loc iar soțul de 24 de ani se află în comă la spital. În stare gravă se află și doi tineri de 17 și 21 de ani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava