Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat. ”În această perioadă , mai mult ca oricând , personalul farmaceutic – farmaciști și asistenți de farmacie – se dedică profesiei și asigurării cu medicamente și alte produse de sănătate necesare populației.
În acest sens, vă informăm următoarele:

– Farmaciile de pe raza județului Suceava, funcționează cu program normal.

– Farmaciile încearcă să se aprovizioneze cu medicamente necesare afecțiunilor acute și cronice , cu produse de protecție împotriva infectării cu COVID -19, precum și alte produse de sănătate necesare populației.

– Lipsa unor medicamente și produse de sănătate, nu ni se datorează și solicităm pe această cale autorităților guvernamentale să se implice urgent în rezolvarea acestei probleme.

– Prețul medicamentelor este stabilit prin Ordin de preț al M.S., iar prețul celorlalte produse de sănătate depinde de producători, importatori și distribuitori.

Obiectivul nostru, ca unitate farmaceutică, și ca personal farmaceutic de specialitate – farmaciști și asistenți de farmacie – este de a asigura continuitatea asistenței cu medicamente și de a contribui la aplatizarea curbei de infestare și de îmbolnăvire a populației cu Coronavirusul COVID-19 .

Rugăm cetățenii care se adresează farmaciilor, să respecte normele prevăzute prin Decretul 195/16.02.2020, astfel încât să fie protejată fiecare persoană în parte, și în același timp să fie protejat personalul farmaciilor, pentru a putea beneficia în continuare, de asistența cu medicamente în comunitățile locale unde acestea există.

Vom informa permanent , modificările programului de funcționare ale farmaciilor, daca acestea vor fi necesare, precum și alte aspecte de interes public, referitoare la activitatea farmaciilor din județul Suceava”.

Colegiul Farmaciștilor Suceava
Președinte
Farm. Pr. Cocriș Doinița Nela

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava