Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni, a avut loc reunirea lotului echipei de fotbal Foresta Suceava. În sezonul precedent, deşi şi-a propus mai „mult”, gruparea de pe „Areni” s-a situat, la final de campionat, pe locul cinci.

Învăţând din experienţa anterioară, conducerea formaţiei sucevene încearcă să creeze atmosfera optimă marii performanţe. În această ordine de idei, la echipă a fost adus un nou antrenor, au fost perfectate, deocamdată, cinci noi transferuri de jucători, stadionului i se dă o faţă nouă, toate pentru acelaşi obiectiv: promovarea în Liga a II-a.

„Ne aşteaptă un sezon competiţional complicat şi încercăm să facem totul cât putem mai bine, lot, pregătire, condiţii, pentru ca la final să ne putem bucura de promovarea în eşalonul doi.
Avem un antrenor nou la Foresta Suceava, Vespazian Colban, fost jucător al formaţiei sucevene, am completat lotul cu câţiva jucători cu experienţă şi valoare, Andrei Cerlincă şi Vlad Stănescu, reveniţi de la Bucovina Rădăuţi, Dudu Drugă, de la Aerostar Bacău, care a jucat la noi în perioada 2016-2017, Alexandru Maxim, vârf de atac de la Știinţa Miroslava, şi Alex Ichim, un fundaş cu 101 meciuri şi patru goluri în Liga I.
Trebuie să avem concurenţă pe posturi şi o cât mai bună acoperire.
Căutăm soluţii pentru juniorii pe care trebuie să-i avem în lot. În sezonul viitor pe teren trebuie să avem doi juniori născuţi în 2000 şi unul în 1999. Din discuţiile cu staff-ul tehnic ne-am dori ca unul din aceşti juniori să fie portar şi facem toate eforturile pentru a găsi tineri de valoare”, a declarat preşedintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac.

Noul antrenor al Forestei Suceava, Vespazian Colban, cu rădăcini sucevene şi un sezon trecut fericit la echipa Sucevei, este optimist înaintea noului debut de campionat.

„Am promovat cu echipa Sucevei în Liga a II-a ca jucător şi îmi propun acelaşi lucru şi ca antrenor. Voi colabora cu colegii mei localnici, Bogdan Tudoreanu şi Mihai Guriţă, şi cu antrenorul de portari Vasile Prisacă.
Vom analiza foarte bine lotul pe care-l vom forma şi sper să fim în formă maximă la începutul sezonului competiţional. Este frumos să facem şi jocuri frumoase şi să obţinem şi victorii, dar, în opinia mea, rezultatul este cel mai important. Accept o zi proastă sau o eroare la un jucător, dar nu neimplicare în meci.
Vom avea o serie complicată în care vom avea adversare serioase în lupta pentru primul loc, dar trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct pus în joc”, a fost de părere noul antrenor al echipei Foresta Suceava, Vespazian Colban.
Foresta Suceava va avea un amical cu Aerostar Bacău pe 20 iulie, pe 27 iulie cu CS Vaslui, iar pe 31 iulie va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Pojorâta. Apoi, pe 3 august, va disputa un joc de pregătire cu FC II Botoşani, pe 9 august iar cu Aerostar Bacău, pentru ca pe 14 august să dispute un meci în Cupa României în compania unui adversar care se va stabili ulterior. Pe 17 august este programat un amical cu Știinţa Miroslava, pentru ca pe 24 august să înceapă campionatul.
Nu se ştie exact componenţa Seriei I a Ligii a III-a, ea va fi stabilită în următoarea perioadă, dar în mod cert judeţul Suceava va avea trei formaţii în această serie.

Faţă schimbată a stadionului „Areni”, jucători schimbaţi, antrenor schimbat, obiectivul acelaşi, promovarea în Liga a II-a, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava