MOPAN Suceava

Cu binecuvântarea, susținerea și contribuția Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuțilorpentru a celebra Ziua Internațională a Copilului, Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Arhiepiescopia Sucevei și Rădăuților, prin sectoarele Educațional-Teologic și Media și comunicare, organizează sâmbătă, 1 iunie a.c., începând cu ora 8.30, Festivitatea Copiii și inima Bisericii, ediția a II-a.

Programul evenimentului va începe, la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, cu Liturghia copiilor, oficiată de Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Sunt invitați și așteptați la Sfânta Liturghie deopotrivă copii și tineri, părinți și profesori, care doresc să aducă doxologie pentru toate binecuvântările copilăriei.

De la ora 10.30, în Sala „Pimen Arhiepiscopul” a Centrului Eparhial Suceava, se va desfășura Panelul olimpicilor, Cerurile-n cărți, la îndemână, cu participarea elevilor suceveni premianți la etapele naționale, nivel gimnaziu și liceu, ale Olimpiadei Naționale de Religie, Cultul Ortodox, 2024, respectiv la etapa națională a Olimpiadei Naționale de Religieseminarii  și licee teologice ortodoxe, 2024.

Festivitatea se va încheia cu  premierea elevilor care au obținut rezultate remarcabile la diferite etape ale  olimpiadelor  școlare la disciplina religie. Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul va oferi premii elevilor care s-au remarcat la: etapele județeană și națională ale Olimpiadei de Religie, Cultul Ortodox, gimnaziu și liceu; etapa națională a Olimpiadei Naționale de Religie pentru Seminariile și Liceele Teologice Ortodoxe; etapa județeană a Olimpiadei Interdisciplinare „Cultură și spiritualitatea românească” (limba și literatura română – religie).

Pentru o eficientă și corespunzătoare organizare a evenimentului dedicat copiilor, vă rugăm să ne comunicați intenția participării acestora, pe adresa ceredeev.daniela@isj.sv.edu.ro.

prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pt religie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava