Concert pascal
MOPAN Suceava

Larisa Drăgulescu a organizat o petrecere de pomină pentru fiica pe care o are alături de Marian Drăgulescu. Beatrice a împlinit 18 ani curând, așadar fosta soție a gimastului a băgat adânc mâna în buzunare pentru a se asigura că ziua va fi una pe care adolescenta nu o va uita niciodată, notează click.ro.

Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți în perioada 2006-2009, iar împreună au doi copii. Fiica lor a devenit recent majoră, iar Larisa și-a dorit să-i organizeze o petrecere ca la carte.

Adolescenta a avut un tort superb, pe trei etaje și o rochie de prințesă! La petrecere au participat 70 de invitați, iat costurile s-au ridicat la câteva mii de euro, conform Larisei. Banii, însă, nu contează atunci când în joc este fericirea copiilor. Așadar, toate eforturile au meritat!

Beatrice a primit cadou din partea tatălui Marian Drăgulescu mai multe bijuterii. În plus, Larisa a dezvăluit că și Marian a contribuit la achitarea unei părți din costul petrecerii cu 70 se invitați.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fiica-lui-marian-dragulescu-a-implinit-18-ani-2209938.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava