Concert pascal
MOPAN Suceava

După moartea mamei, Rita Sumayla nu primește alinare nici măcar din partea propriului tată. Fata Ronei Hartner a fost amenințată chiar de cel care i-a dat viață și care ar fi trebuit să o sprijine pe tânără în aceste momente cumplite. La câteva luni de la moartea artistei, fata se simte la fel de rău, șocul încă nu a dispărut, ci este accentuat de groază pe care i-o provoacă tatăl său, notează click.ro.

Rona Hartner și Rocco Sedano au fost căsătoriți foarte scurt timp, iar în urma relației s-a născut fata lor, Rita. Cea mică a rămas în grija mamei, iar Rita dezvăluia acum ceva timp că Rocco nu este implicat în creșterea fetei și nu are o relație apropiată cu ea. În schimb, între Rita și Rona s-a format o legătură fantastică, ce cu greu poate fi ruptă chiar și acum după dispariția artistei.

În loc să primească un strop de compasiune și bunătate din partea singurului părinte care i-a mai rămas pe lume, fata, care a împlinit 16 ani pe 5 ianuarie, trăiește un calvar. Acum este pusă în situația de a decide dacă rămâne cu tatăl său în Franța, unde a trăit toată viața sau dacă pleacă în Canada cu rudele mamei. Cele două familii se luptă pentru custodia tinerei, iar Rocco face presiuni puternice asupra ei, potrivit sursei citate.

Rinda, sora Ronei a făcut dezvăluiri șocante despre comportamentul lui Rocco față de fiica lui. Această a mărturisit că bărbatul a amenințat-o în mod groaznic pe copilă.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament».”, a declarat Rinda Hartner pentru gândul.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fiica-ronei-hartner-amenintata-de-propiul-tata-e-2337510.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava