Concert pascal
MOPAN Suceava

Regretata actriță și cântăreață Rona Hartner a fost înmormântată în urmă cu puțin timp la cimitirul Bellu catolic, acolo unde ea și-a dorit să fie adusă și îngropată lângă strămoșii ei și tatăl său, pentru că așa a lăsat vorbă familiei sale încă de când era în viață, notează click.ro.

Mulți oameni care au iubit-o i-au fost alături pe ultimul drum vedetei, pe lângă familia ei. Inclusiv fostul ei soț, tatăl fiicei sale, Rocco Sedano, a venit special la București pentru înmormântare.

Click! a reușit să obțină câteva impresii, imediat după înmormântare, chiar de la sora mai mare a  Ronei Hartner, Rinda Hartner, care ne-a spus faptul că artista a avut mai multe slujbe, așa cum și-a dorit, ea fiind extrem de credincioasă și vorbind mereu despre relația sa cu Dumnezeu, cunoscut fiind faptul că cel puțin în ultima perioadă a vieții sale, Rona Hartner obișnuia să se împărtășească în fiecare dimineață.

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei.Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, ne-a mărturisit cu puțin timp în urmă Rinda Hartner și cu privire la ceea ce se va întâmpla la viitorul fiicei adolescente a Ronei Hartner și unde va locui aceasta de acum încolo.

Potrivit declarațiilor Rindei Hartner, Rona a fost îmbrăcată pe ultimul ei drum într-o rochie albă, simplă, de mireasă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/rona-hartner-a-fost-inmormantata-sora-artistei-2320890.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava