Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că asemnat astăzi contractul de încredințare a lucrărilor de construcție a unui punct de operare aeronautică la Câmpulung Moldovenesc, unde câștigătoarea licitației a fost asocierea firmelor GENERAL CONSTRUCT SRL și LOIAL IMPEX SRL. Contractul a fost semnat cu managerul Viorel Nuțu.  Reamintim că Ministerul Afacerilor Interne a achiziționat elicoptere de intervenție pentru situații de urgență și unul dintre ele este pregătit să opereze pe raza județului Suceava.

Consiliul Județean Suceava, din surse proprii, a alocat suma de 8,3 milioane de lei pentru amenajarea unei zone în suprafață de 5500 mp în municipiul Câmpulung Moldovenesc unde va fi construit un hangar pentru adăpostirea elicopterului, o pistă specială pentru elicoptere, birouri pentru administrarea punctului, dotarea cu instalații speciale și împrejurimi. ”Contractul are un termen de 18 luni, 5 pentru proiectare și 13 pentru execuție, iar încredințarea se face în baza unei licitații care a avut loc. Elicopterului urmează să deservească cu prioritate zona de munte a județului Suceava, zone izolate, greu accesibile și unde e nevoie de scurtare a timpului de deplasare a pacienților. Terenul a fost pus la dispoziție de primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc. Proiectul are toate avizele și intră în linie dreaptă pentru execuție”, a spus Flutur.

Firmele sucevene General Construct și Loial Impex vor construi baza aeronautică SMURD de la Câmpulung Moldovenesc. Consiliul Județean a alocat 8,3 milioane de lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava