Concert pascal
MOPAN Suceava

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au o familie minunată și excelează pe plan profesional, dar au grijă să își rezerve timp doar pentru ei doi. Totuși, ce spune Cristina despre infidelitate? L-ar ierta, sau nu, dacă ar călca strâmb?

Infidelitatea este unul dintre motivele pentru care majoritatea cuplurilor își încheie relațiile, atât timp cât partenerul nu este dispus să ierte. Cristina Șișcanu nu crede că ar putea să-l ierte pe Mădălin Ionescu dacă ar înșela-o.

„Ați putea ierta infidelitatea?”, a fost întrebarea primită de Cristina Șișcanu, și nu s-a sfiit să ofere un răspuns onest, potrivit click.ro: „Nu cred…”.

În luna decembrie a anului care tocmai s-a încheiat, pe pagina personală de Facebook, Mădălin Ionescu anunța faptul că nu va mai fi văzut la Metropola TV. Această decizie a fost luată pe fondul dorinței de a începe noi colaborări pe plan profesional, singur sau alături de Cristina Șișcanu.

Prezentatorul TV a mărturisit că decizia de a încheia colaborarea cu Metropola TV a venit din dorința de a dezvolta noi proiecte, fie de unul singur, fie cu implicarea soției sale, Cristina Șișcanu. Este recunoscător pentru realizările obținute în ultimii ani și mărturisește că a rămas în condiții bune cu cei de la conducere.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cristina-siscanu-mai-sincera-ca-niciodata-si-ar-2328885.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava