Concert pascal
MOPAN Suceava

Este fiul lui Ștefan Bănică junior și nepotul lui Ștefan Bănică, așa că nu a fost deloc greu pentru Radu Ștefan să ajungă vedetă încă de la 20 de ani! Tânărul recunoaște, însă, că este cam timid. Are probleme la interviuri, și chiar de cântat a făcut-o cu greu. Tracul îi dă de furcă de fiecare dată, potrivit click.ro.

Tânărul își face, în ultima vreme, apariția cam timid pe la evenimente și tot speră să tracă neobservat. Când jurnalișii îl abordează, însă, Radu se retrage timid și nu știe cum să se mai eschiveze. Ultima lui replică, atunci când a fost abordat pentru un interviu, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. „Daca nu beau ceva nu pot să deschid gura! Mai lăsați-mă puțin să-mi revin“, a spus acesta, semn că tânărul trebuia să se „îmbărbăteze” nițel cu un păhărel, pentru a face față întrebărilor mai mult sau mai puțin indiscrete, potrivit sursei citate.

Băiatul lui Ștefan Bănică junior a și recunoscut, de altfel, că are probleme cu tracul și emoțiile, nu doar în viața de zi cu zi, dar și pe plan artistic.

Astfel, invitat, zilele trecute, în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu, pe canalul de YouTube „theXclusive”, Radu Ștefan Bănică a povestit că a ajuns cu greu să-și depășească și tracul de a cânta.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/fiul-lui-stefan-banica-junior-confesiuni-2240986.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava