Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a demarat recent mai multe lucrări de asfaltări și plombări de drumurile județene. Gheorghe Flutur a declarat că imediat ce vremea a permis a fost început un amplu program de reparații prin plombări a drumurilor județene, prioritare fiind cele din zonele turistice. Flutur a arătat că în primul rând s-a avut în vedere plombarea drumului județeană care face legătura dintre Suceava și Dolhasca, precum și cel din Dolhasca spre Budeni și limita cu județul Iași. În același timp, Gheorghe Flutur a precizat că au fost finalizate și lucrările de asfaltare pe o porțiune de 2,8 kilometri de pe drumul județean care face legătura între Fălticeni și Horodniceni. „Am turnat acum covor asfaltic nou pe această porțiune de 2,8 kilometri. Lucrări de asfaltare pe acest drum au fost făcute și anul trecut. Iar acum am finalizat complet turnarea de covor asfaltic nou pe tot drumul de la Fălticeni spre Horodniceni. Și putem să spunem că populația din zonă e mulțumită pentru această legătură e finalizată complet, cu asfalt nou”, a afirmat șeful administrației județene.

Gheorghe Flutur a afirmat că lucrări de plombare au fost realizate și pe porțiunile de drumuri Vama – Moldovița, Pojorâta – Fundu Moldovei, Cornu Luncii – Mălini – Slatina, Vicovu de Sus – Brodina, sau pe drumul județean din comuna Pătrăuți. În același timp, în programul de intervenții a fost inclusă și reprofilarea drumului județean din comuna Coșna.

„În momentul de față se lucrează în tot județul, dar am insistat în mod special ca ele să fie realizate acum în zonele turistice și să încercăm să rezolvăm cele mai grave probleme”, a precizat președintele CJ Suceava.

El a subliniat că administrația județeană are în vedere pentru anul acesta și turnarea de covor asfaltic pe drumul din Ulma, care face legătura cu frontiera cu Ucraina. „Pregătim din partea română deschiderea punctelor de frontieră. Și cred că va veni o zi când România va accelera deschiderea punctelor de frontieră, având în vedere ridicarea vizelor pentru cetățenii ucraineni, și mă refer aici la punctele de la Climăuți, Vicovu de Sus, Ulma și Izvoarele Sucevei”, a mai spus Gheorghe Flutur. EL a mai arătat că anul acesta vor fi realizate lucrări de reabilitare și pe drumul județean din Stulpicani – Ostra – pasul Puzdra, spre Broșteni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava