Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul unei şedinţe operative care a avut loc astăzi la Prefectura Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat iniţierea procedurilor pentru deschiderea traficului rutier din fața Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

Gheorghe Flutur a solicitat atât deschiderea circulației pe această arteră, dar și repornirea activităților economice cu predilecție a acelora care sunt specifice acestui sezon, pentru care este nevoie de avizarea din punct de vedere epidemiologic din partea directorului executiv al DSP Suceava, cât și managerul interimar al Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

În cadrul şedinţei, atât directorul executiv al DSP Suceava cât și managerul interimar al Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava au răspuns pozitiv la această solicitare, specificând că la momentul actual este posibil acest demers.

De asemenea, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, în calitate de președinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a solicitat puncte de vedere tehnice de la cele două entități, eventual cu propuneri alternative de asigurare a unei zone de protecție în jurul spitalului județean. El a spus că după primirea acestora, în ședința CJSU ar urma să fie adoptată o hotărâre.

În acelaşi timp, prefectul a solicitat reprezentanților Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava, să invite la ședințele Consiliului de Administrație, în care se dezbat probleme de strategie, organizare și funcționare a spitalului, reprezentații structurilor teritoriale ale Colegiului Medicilor și Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali, acestea constituind măsuri absolut necesare și obligatorii pentru asigurarea unui climat necesar îmbunătățirii activității spitalului, în concordanță cu nevoile de servicii medicale ale populației.

Flutur a solicitat începerea procedurilor pentru redeschiderea traficului rutier în zona Spitalului Judeţean, 3.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava