Județul Suceava nu va mai participa la tîrgul de consum de la Bergamo, care va avea loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie. Președintele PNL al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a luat decizia după ce a fost acuzat că va participa la evenimentul din Italia pentru ca PNL să-şi facă propagandă electorală în diaspora.

Gheorghe Flutur a declarat: „Am văzut multe discuții în ultima săptămînă legate de participarea județului Suceava și a Bucovinei la tîrgul de la Bergamo și comentarii răutăcioase că facem campanie electorală pentru diaspora. Ne gîndim, evaluăm amînarea participării noastre pentru luna februarie, la tîrgul de turism. Nu vrem să dăm nici un fel de interpretare de a face campanie electorală. Județul Suceava a lipsit patru ani de la marile evenimente și de la tîrguri și se simte. Clujul e prezent în Germania, la Munchen, de cinci ani și se simte. Au venit investitorii. Suceava a lipsit și s-a simțit. Nu va mai lipsi de acum înainte, categoric”.

Fostul preşedinte PSD al CJ, Cătălin Nechifor, dar şi liderul ALDE, deputatul Alexandru Băişanu, l-au acuzat pe Gheorghe Flutur că vrea să meargă la Bergamo la un tîrg de consum pentru a face propagandă electorală printre românii de-acolo. Invitaţia de a participa la tîrg a fost trimisă pe adresa Consiliului Judeţean de către prim-vicepreşedintele PNL Diaspora. Deplasarea unei delegaţii de peste 40 de persoane condusă de Gheorghe Flutur a fost aprobată de Consiliul Judeţean numai cu voturile PNL. În primăvara anului viitor, tot la Bergamo va avea loc un tîrg agroturistic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava