Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că instituția pe care o conduce va finanța și anul viitor proiectul pentru modernizarea bazei nautice de pe iazul Șomuz din municipiul Fălticeni. Gheorghe Flutur a verificat în cursul zilei de astăzi, alături de primarul din Fălticeni Cătălin Coman stadiul lucrărilor la baza nautică, el precizând că această investiție este absolut necesară pentru pregătirea canotorilor, dar și ca zonă de agrement. „Vreau să felicit primăria Fălticeni pentru această inițiativă. Am venit parte și noi Consiliul Județean cu finanțare. Și vizita mea de astăzi este să anunț intenția ca anul viitor Consiliul Județean Suceava să participe în așa fel încât schema de finanțare să fie 50% din partea Primăriei Fălticeni și 50% din partea CJ Suceava. De ce facem asta? Pentru că aici s-au născut campioni mondiali și avem o obligație morală. Fălticeniul a dat acești campioni. Iar zona aceasta, care e o zonă de agrement, merită această investiție inteligentă pentru baza nautică și cred că e obligația noastră să venim cu investiții rapide. Sper ca la jumătatea anului viitor să fie totul finalizat. E de fapt o zonă de poveste aici pe malul lacului Șomuz, o zonă și de agrement dar și de practicat sportul, dar și pentru cei care vor să vadă antrenamente sau concursuri. Și de aceea cred că acest model trebuie să îl luăm și în alte zone din județul Suceava care au nevoie de astfel de locuri de agrement pentru tineri, pentru sportivi și pentru vizitatori”, a transmis Gheorghe Flutur.

Cătălin Coman: Sunt convins că în baza parteneriatului excelent pe care îl avem cu CJ Suceava vom finaliza această investiție la începutul verii anului viitor

La rândul său, primarul Cătălin Coman a spus că această investiție realizată în parteneriat cu CJ Suceava era absolut necesară pentru municipiul Fălticeni, pentru județul Suceava, dar și pentru întreaga țară. „Spun asta pentru că aici s-au pregătit și se vor pregăti în condiții optime pe viitor loturile naționale de canotaj ale României, care ne reprezintă și acum cu foarte mult succes în competiții europene, mondiale și chiar la Jocurile Olimpice. Și sunt convins că odată cu finalizarea acestui obiectiv important vom avea motive să ne bucurăm de sportivii care vor câștiga medalii importante pentru România după ce s-au pregătit și s-au antrenat aici pe malul lacului Șomuz, la noua investiție care se află în derulare. Este o investiție importantă pentru reabilitarea, modernizarea, consolidarea și extinderea bazei nautice din municipiul Fălticeni. Astfel, vom asigura condiții optime atât pentru sportivii de înaltă performanță, cât și pentru sportul de masă. Și sunt convins că în baza parteneriatului excelent pe care îl avem cu CJ Suceava vom finaliza această investiție la începutul verii anului viitor, astfel încât la debutul jocurilor Olimpice de la Paris să avem o infrastructură pentru pregătire modernă pe care o vom pune cu drag la dispoziția tuturor sportivilor și antrenorilor”, a mai declarat Cătălin Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava