Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat că  este onorat să participe zilele acestea la Congresul de la București al Partidului Popular European, cea mai mare familie politică din Uniunea Europeană (177 europarlamentari), în cadrul căreia Partidul Național Liberal este unul din cele mai importante și are cea mai mare vechime. El consideră că pentru România acest eveniment de la București este foarte important întrucât ”zilele acestea se hotărăște viitorul Europei”. ”Azi conducerea structurilor de bază a UE este asigurată de PPE, iar la București sunt prezenți 13 șefi de stat și de guvern. Prin comparație grupul socialist are 5 șefi de șefi de stat și de guvern. După cum arată estimările, în mandatul următor tot PPE va avea cel mai mare număr de europarlamentari și va conduce principalele structuri UE”, a spus Flutur.

El a arătat că românii, sucevenii, prin politicile europene urmăresc:  mai mulți bani pentru dezvoltare; mai mulți bani pentru fermieri, pentru o industrie alimentară puternică; ajutor consistent pentru regiunile sărace, rămase în urmă; creșterea siguranței cetățenilor UE; apărarea libertății și democrației; mai multă putere comunităților locale, mai multă descentralizare; apărarea valorile naționale (identitatea națională, familia, credința, biserica).

Flutur a explicat și cum vede el că om politic, aceste avantaje pentru suceveni: mai multă siguranță și securitate sub umbrela UE și NATO; legarea județului Suceava în mandatul următor cu sudul și cu vestul României prin autostrăzi;reindustrializarea județului (procesarea materiilor prime din zonă); încurajarea reîntoarcerii sucevenilor din diaspora prin crearea de locuri de muncă bine plătite, învestiții în sănătate, spitale moderne, dotări și sistem de sănătate funcțional; finanțarea sistemului de învățământ, pentru a acoperi cererea de specialiști pentru meseriile căutate și nu pentru crearea de șomeri; servicii și utilități de calitate și la preturi rezonabile.

”Cu glas tare spun că Suceava și regiunea de nord-est trebuie sa primească mai mult decât până acum, pentru a-i putea ajunge pe ceilalți din urmă. În concluzie, nu suntem singuri, facem parte din cea mai puternică familie politică europeană și asta este garanția principală că România este pe mâini bune sub administrație liberală”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Flutur arată care sunt avantajele pentru județul Suceava ale deciziilor care se vor lua la Congresul PPE de la București. ”Cu glas tare spun că Suceava și regiunea de nord-est trebuie să primească mai mult”, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava